6 ay süreyle iş sahibi olacaklar!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, Kastamonu'ya yeni atanan Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

  • 3232
6 ay süreyle iş sahibi olacaklar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, Kastamonu’ya yeni atanan İş-Kur İl Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunduklarını belirterek, “Hükümetimizin istihdamı artırıcı projeler kapsamında verdiği destek ve teşviklerle ilgili İl Müdüründen bilgiler aldık. Bu teşviklerin ilimizdeki işverenlerin faydalanma durumu konusunda istişare ettik” dedi.

İş-Kur İl Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Toplum Yararına Programı kapsamında Kastamonu Belediyesi bünyesinde 200, Kastamonu Müftülüğü bünyesinde 10, İl Özel İdaresi bünyesinde 35 ve Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde de 65 olmak üzere toplam 310 kişiye 6 ay süreyle istihdam sağladık. Başvurular, İŞKUR İl Müdürlüğümüze 3 Mart Cuma gününe kadar yapılabilecek. Başvuruda bulunmak isteyenler 4 kurum arasından sadece bir tercih yapabilecekler. Alımlar, noter huzurda kura ile yapılacak olup 35 yaş üzeri vatandaşlarımıza öncelik verilecek” diye konuştu.