600 koli Hatay'a gönderildi

AK Parti Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Ekmekci, mutfak seti kampanyası kapsamında hazırladıkları 600 koliyi Hatay'a gönderdiklerini açıkladı.

  • 1644
600 koli Hatay'a gönderildi

AK Parti Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Av. Serap Ekmekci deprem bölgesine yönelik "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun" isimli Mutfak Seti Kampanyası'nı yoğun ilgi ile gerçekleştirdiklerini ve hazırladıkları 600 koliyi Hatay'a gönderdiklerini açıkladı.

Asrın felaketini yaşayan illere yönelik desteklerinin uzun soluklu olacağını kaydeden Ekmekci, "Gerek 11 ilimizin gerekse Kastamonu'da misafir ettiğimiz kardeşlerimizin yaralarını sarana dek yanlarında olacağız." dedi.

AK Parti Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun" isimli Mutfak Seti Kampanyası'nda hazırlanan 600 koli dün akşam Hatay'a gönderildi.

AK Parti Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Av. Serap Ekmekci yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen, tüm Türkiye’yi derinden sarsan, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremleri yaşadık. Yaşanan depremler sonrası teşkilatlarımız ilk günden itibaren depremin yaşandığı illerimizde seferber oldu. Biz de Osmaniye'nin Kadirli ilçesine gittik ve depremden etkilenen vatandaşlarımızı çadırkent ve konteyner kentlerimizde ziyaret ederek onları yalnız bırakmadık, acil ihtiyaçlarını kaydettik.

22 Şubat’ta Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen 'Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun' ismiyle Mutfak Seti Kampanyası başlattı ve biz de kampanyadaki yerimizi aldık. Kampanyamız kapsamında Kastamonu İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm il, ilçe  ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle 600 adet koli hazırladık ve depremden zarar gören vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere Hatay'a gönderdik.

İlk günden itibaren kampanyamıza katılarak depremzedelerimizi yalnız bırakmayan ve destek veren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz ve teşekkür ediyoruz."

"Desteğimiz uzun soluklu olacak"

Ekmekci, "Destek kampanyalarımız ve projelerimiz uzun soluklu olacak. Gerek 11 ilimizin gerekse Kastamonu'da misafir ettiğimiz kardeşlerimizin yaralarını sarana dek yanlarında olacağız. Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız."