Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Korkut'tan UMKE'ye ziyaret

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Semih Korkut, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) hareket merkezini ziyaret etti.

  • 2051
Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Korkut'tan UMKE'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Semih Korkut, Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başlanlığı’na bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) hareket merkezini ziyaret etti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Daire Başkanı Şükrü Yorulmaz ile kente gelen Korkut, UMKE Hareket Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Erbil Gökmuharremoğlu ve UMKE İl Sorumlusu Paramedik Oğuzhan Bozoğlu tarafından Korkut ve Yorulmaz’a bilgi verildi.

Korkut, ziyaretinde, Türkiye’de ilk Kastamonu UMKE tarafından uygulanan ve yeni logo kullanılarak dizayn edilen olan operasyon aracını ilk defa proje harici gördüğünü, Mobil Komuta Kontrol Aracı TURKAR'ı ve genel ekipmanları çok beğendiğini ifade ederek örnek çalışmalara imza atan UMKE ekibini tebrik etti.