Afrin operasyonuna katılan uzman çavuş, helallik istedi

Kastamonu'nun Cide ilçesine bağlı Denizkonak Köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Rıdvan Yavuz, Afrin operasyonunda sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan helallik isteyerek, ikinci bir İsrail devletinin kurulmasına izin vermeyeceklerini kaydetti.

  • 1490
Afrin operasyonuna katılan uzman çavuş, helallik istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır güvenliğini tehdit eden PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik Suriye’nin Halep şehrine bağlı Afrin ilçesine havadan ve karadan operasyon düzenledi.

TSK’nın desteklediği Özgür Suriye Ordusunun da katıldığı operasyonlarda Cide’ye bağlı Denizkonak Köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Rıdvan Yavuz, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden helallik istedi.

Komando birliği olarak operasyona katılan Uzman Çavuş Rıdvan Yavuz, “Bilmeyerek büyüklerimin ve küçüklerimizin kalbini kırdıysam af ola, bu gidişin belki dönüşü olmayabilir. Herkes hakkını helal eylesin. Sefer bizim, zafer Allah’ın olsun” diye yazdı.

Her operasyonu çıkışı öncesinde helallik istediğini belirten Uzman Çavuş Rıdvan Yavuz, “Kimsede hakkım olmasını istemem, başım secdeye rahat ersin. Afrin’deyiz ve ilerlememeye çalışıyoruz. Zaman zaman sıcak çatışmaya giriyoruz. Bu mesajı yazarken yine bir çatışmaya girdik ve bir köyü daha Elhamdülillah kazasız belasız geri aldık” diye yazdı.

Şu anda tahminen Afrin’e 6 kilometre kadar içeriye girdiklerini söyleyen Uzman Çavuş Rıdvan Yavuz, “Herkes rahat rahat uyusun, ikinci bir İsrail bu topraklarda Allah’ın izniyle kurulmayacak. Buna asla izin vermeyeceğiz. Hakkınızı helal eden” diye yazdı.