Ahmet Baysan'dan Taraftara Sağduyu Çağrısı

Bölgesel Amatör Lig 5. Gurupta mücadele eden Kastamonuspor 1966 Spor Kulübü Basın Danışmanı Ahmet Baysan, ikinci yarı fikstürü başlamadan önce taraftarlarla bir araya gelerek, taraftara sağduyu çağrısında bulundu.

  • 825
Ahmet Baysan'dan Taraftara Sağduyu Çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu Belediyesi hizmet binasında taraftar gurubuyla bir araya gelen Kastamonuspor 1966 Basın Danışmanı Ahmet Baysan, ikinci yarının birinci yarıdan daha zorlu geçeceğini belirterek, “Hafta sonu Çarşambaspor maçı ile ikinci yarı maçlarına başlayacağız. Şu anda lider olduğumuz için herkesin gözü bizim üzerimizde. Kendi grubumuzdaki bütün takımların yönetimleri, basın ve spor kamuoyu bizi yakından takip ediyor. 10 günlük kampa gittiğimizde oradaki kulüplerin yöneticiler bizleri yakından takip ettiklerini söylediler. Dolayısıyla bizim başarımızı isteyenler kadar istemeyenler de var. Bunun en iyi örnekleri sosyal medyada var” dedi.

“OYNADIĞIMIZ OYUNLA KENDİMİZİ GÖSTERECEĞİZ”
En yakın takipçilerinin Yeni Amasyaspor Kulübü olduğuna dikkat çeken Baysan, bu kulüple ilgili hiçbir şey konuşmayacaklarını ifade ederek, ağız dalaşına girmeyeceklerini belirtti. Oynadıkları oyunla kendilerini göstereceklerini belirten Ahmet Baysan, şöyle konuştu: “Taraftarlık kolay bir iş değil. Maç içerisinde adrenalin yükseliyor. Bazen istem dışı durumlar olabiliyor. Bizler bunu elimizden geldiği kadar makul karşılamaya çalışıyoruz. Ama bundan sonra daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Belediye Başkanımız da bu konuda oldukça hassas davranıyor” diye konuştu.

“SAHAMIZIN KAPATILMASINA SEBEP OLABİLECEK DAVRANIŞLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ”
5 puan farkla birincilik koltuğunda bulunan Kastamonuspor 1966’nın ikinci yarıda da daha dikkatli olması gerektiğine işaret eden Baysan, “Taraftarlığımızı göstereceğiz ama saha kapatmaya varacak davranışlar yapmamamız gerekir. Çok dikkatli olmalıyız. Bu şampiyonluk meselesidir. Birinci olduğumuz için daha büyük. Taraftar grubu olarak sahanın kapatılmasına sebep olabilecek davranışlara fırsat vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK”
Değişen ceza yönetmeliği hakkında taraftar guruplarına bilgiler veren Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş ise, 2015 yılında ceza yönetmeliğinin de değiştiğine işaret ederek, şunları söyledi: “Kendi sahamızdayken failin belirlenmesi durumunda bütün suçu kulübe kesecekler. Çok ince ve hassas bir dönemden geçiyoruz. Biz işimizi yapacağız. İyi oynamaya devam edip önümüzdeki maçları kazanarak şampiyon olmayı hedefliyoruz ve bu hedef doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımız her zaman yanımızdaydı, yönetim elinden geleni yaptı. Her zaman dediğimiz gibi bu yolun sonu şampiyonluk”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)