Aile Kavgasına Kepçeyle Müdahale

Kavgaya kullandığı iş makinesi ile karışan bir kişi tarafların arasına daldı

  • 1345
Aile Kavgasına Kepçeyle Müdahale
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'nun Daday ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Kavgaya kullandığı iş makinesiyle karışan bir kişi tarafların arasına araçla dalarak içerisinde 2 çocuğun bulunduğu belirtilen bir otomobile çarptı. Kavga, güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, 24 Temmuz 2015'te Daday ilçesine bağlı Karamuk köyünde Demirtaş ve Özbay aileleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. Kavgada 2 kişi silahla, 1 kişi de iş makinesinin çarpması sonucu yaralandı. Olaya ilişkin her iki aileden 6 kişi gözaltına alınırken, zanlılardan Erdal Denirtaş çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer zanlılar ise, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşmasında Demirtaş ve Özbay aileleri yargılanmaya başlandı.

Öte yandan aileler arasında çıkan kavga güvenlik kameralarınca görüntülendi. Görüntülerde aile fertlerinin taş ve sopalarla kavga ettikleri görülüyor. Kavgaya kullandığı iş makinesiyle karışan bir kişinin tarafların arasına araçla dalması ve içerisinde 2 çocuğun bulunduğu belirtilen bir otomobile çarparak bu aracı sürüklemesi de dikkati çekiyor.

(İHA)