Ailelere nefes aldıracak, çocukların yüzünü güldürecek proje!

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, seçim beyannamesinde de bulunan Çocuk Kütüphanesi projesini hayata geçirmek üzere düğmeye bastı. Başkan Vidinlioğlu'nun talimatı üzerine çalışmaları başlayan projenin çizimi tamamlandı.

  • 769
Ailelere nefes aldıracak, çocukların yüzünü güldürecek proje!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuzeykent Mahallesi, Melike ve Gaziler Caddesi’nin kesiştiği İstikbal Mobilya’nın arka kısmında yer alacak olan Oyuncak Kütüphanesi’yle aynı çatı altında Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi ve Kreşi'de yer alacak.

1443 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek proje tamamlandığında her yaştan çocuğun doyasıya vakit geçirebileceği, oyuncak takasında dahi bulunabileceği Oyuncak Kütüphanesi kullanıma açılacak. Ayrıca Belediye Çocuk Bakımevi ve Kreşi’de proje dahilinde yeni modern bir binaya kavuşacak.

Bu proje yardım severler ile ihtiyaç sahiplerini de buluşturacak bir çalışmaya öncülük edecek. Çocukluğunu doyasıya geçiren herkes önümüzdeki süreçte kullanmadığı, oyuncaklarını Oyuncak Kütüphanesi’ne bağışlayabilecek. Böylelikle dezavantajlı guruplar başta olmak üzere her yaşta çocuğun dilediğince vakit geçirebileceği bir kütüphanenin oluşumunda herkesin katkısı olacağı gibi paylaşmanın da güzelliği ortaya çıkacak.

Proje kısa zamanda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.