Ak Gençlik 3 ilçede kongresini yaptı

Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları'nda kongre süreci, geçtiğimiz hafta sonu 3 ilçede yapılan kongreler ile başladı.

  • 820
Ak Gençlik 3 ilçede kongresini yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pınarbaşı ilçesinde yapılan kongrede Ziya Gök görevini Erdi Alıcı'ya devretti. Pınarbaşı Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen kongreye tek aday olarak giren Erdi Alıcı geçerli oyların tamamını alarak Pınarbaşı Ak Gençlik'in yeni başkanı oldu.

Şenpazar'da yapılan kongrede ise kısa bir süre önce atama usulüyle Gençlik Kolları Başkanı olan İbrahim Kaplan, yeniden göreve seçildi.

Pazar günü Tosya Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda Gençlik Kolları MKYK Üyesi Ahmet Karaçalı, Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi'nin katılımlarıyla gerçekleşen Gençlik Kolları Kongresinde mevcut başkan Sinan Zeybek görevini Mustafa Küçükayar'a devretti. Yoğun katılımla gerçekleşen kongreye tek aday olarak giren Mustafa Küçükayar, tüm oyları alarak Tosya Ak Gençlik'in yeni başkanı oldu.

Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları 5.Olağan Kongre süreci önümüzdeki hafta sonu Devrekani, Seydiler, Küre ve Doğanyurt ilçelerinde yapılacak kongreler ile devam edecek.