AK Gençlik'ten anlamlı başlangıç

6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi sonrası göreve gelen AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu ve yönetimi ziyaretlerine başladı.

  • 2482
AK Gençlik'ten anlamlı başlangıç
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Sayıkoğlu e yönetimi, İlk olarak Nasrullah Kadı Camii’nde kılınan sabah namazının ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetim Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu’na ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu’na ziyarette bulundu. Cuma namazının ardından da TÜGVA İl Temsilciliğine ziyarette bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sayıkoğlu, programın sonunda açıklama yaptı.

Şehit ve gazilere duydukları minneti dile getiren başkan İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu; "Allah bize tekrar İstiklal Marşı yazdırmasın. Hükümetimiz tüm şehit ailelerinin, gazilerimizin her daim yanında. Ağabeylerimizi ve kardeşlerimizi tabii ki geri getirmemiz mümkün değil ama bugün bu topraklarda birlik beraberlik içinde yaşıyorsak bize bu toprakları vatan olarak armağan eden şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde. Onların aziz ruhlarına her zaman layık olabilmek için bizler de var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah birlik beraberlik içinde huzurla ülkemizi çok daha güzel yerlere getirmek için şehitlerimizden bize emanet olan bu ruhu her daim canlı tutmak için vatanımız, bayrağımız, ezanımız için sizlerden alacağımız destekle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah hiçbir anamızın yüreğine evlat acısı koymasın. Bunun için ülkemize, topraklarımıza, birbirimize sahip çıkmaya devam edelim" dedi.

Sayıkoğlu şöyle devam etti: "Özellikle terörün içeride ve dışarda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülke ve millet olarak kararlı duruşumuzla terörü ve terör destekçilerini bitirmeye kararlıyız. Bu vesileyle Pençe Kartal-2 Harekatı sırasında Gara’da şehit edilen 13 vatandaşımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabır diliyorum, milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.