AK Gençlik, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine devam ediyor.

  • 3249
AK Gençlik, ziyaretlerini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açıklamada bulunan Sayıkoğlu; "Teşkilatımız ile birlikte İl Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç’e ziyaret gerçekleştirdik, kıymetli müftümüze genç kardeşlerimiz için neler yapabiliriz bunları konuştuk, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Sayıkoğlu şöyle devam etti: "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde devam eden pandemi süreci nedeniyle köy okullarının açılması İle birlikte yüz yüze eğitime geçiş süreci başlamış bulunmakta. Bizlerde Karaş Köyü İlköğretim Okulu Müdürümüz Sayın Ümit Karaköse ile iletişime geçerek  okulumuzdaki öğrencilerimizin ve okulumuzun eksiklerini öğrendik neler yapabiliriz konusunda kıymetli büyüklerimiz ve genç kardeşlerimiz ile istişarelerde bulunduk. İstişarelerimizin sonunda kitap, kırtasiye ve okul faaliyetlerinde kullanılmak üzere gerekli ihtiyaçları Kovid-19 tedbirlerine riayet ederek okul müdürümüze teslim ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın; Size Cumhurbaşkanınız olarak dört kelimelik tavsiyem var. 'Oku, düşün, uygula, neticelendir. Sadece okudunuz ama okuduğunuzu düşünmüyorsanız bunun hiçbir neticesi olamaz. Okudunuz, düşündünüz ama uygulamıyorsanız onun da hiçbir faydası yok. Okudunuz, düşündünüz ve uygulamaya koydunuz. Ama takip etmeyip neticelendirmiyorsanız yine bir faydası yok. Aslolan takip ederek neticeyi almak. Eğer bir dalda zamanında meyveyi toplamazsan o meyve çürür gider, hiçbir faydası olmaz. Yani orta sahada top çevirerek kalmayacak, gölü de atarak bunu da başaracaksınız' sözleri biz gençleri Cumhurbaşkanımızın eğitim ve öğretime verdiği desteği karınca kararı ile elimizden geldiği kadar hep sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Sayıkoğlu; "Rektör Yardımcımız Sayın Ömer Küçük’e ve kıymetli hocalarımıza ziyaretlerde bulunduk, kendilerine teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam" dedi.