Ak Gençlik'te kongre heyecanı başlıyor!

Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları 5.Olağan Kongre süreci başlıyor. 

  • 1036
Ak Gençlik'te kongre heyecanı başlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları ilçe kongreleri süreci, bugün Pınarbaşı ve Şenpazar ilçelerinde yapılacak kongreler ile başlayacak, yarın da Tosya ilçesi ile devam edecek. "Ak Parti'yle Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Güçleniyor" sloganıyla gerçekleşecek olan İlçe Gençlik Kolları Kongre Sürecinin yaklaşık 2 ay sürmesi beklenirken ilçe kongrelerinin sona ermesiyle birlikte İl Gençlik Kolları 5.Olağan Kongresi için çalışmalar hızlanacak ve Kastamonu Gençlik Kolları Kongresi gerçekleşecek.

KALAFAT: "AKGENÇLİK SİYASETİN MUTFAĞIDIR"

Ak Parti Gençlik Kolları'nın siyasetin üst kademelerine tecrübeli siyasetçiler yetiştirmek, ülke meselelerine fikir üretmek ve gençliğin sorunlarına çözüm bulmak gibi önemli sorumlulukları olduğunu belirten Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat; "Hayırlısıyla bugün ilçe gençlik kolları kongre sürecimizi başlatıyoruz. Ak Parti, gençlerdeki potansiyelin farkında olan ve bu potansiyelin ülkemiz için muhakkak kullanılması gerektiğini savunan yegane partidir. Bu sebeple partimizin üst kurullarında da gençlere yer verilmektedir. Yıllardır gençlik teşkilatlarımızda görev almış dava arkadaşlarımız, edindikleri tecrübe ile ana kademe teşkilatlarımızda görev alırken gençlik kollarımıza da yeni yüzler kazandırmaya gayret ediyoruz. Akgençlik her daim siyasetin mutfağı olmuş bir harekettir. Bundan dolayı üzerimize yüklenen sorumluluğun farkındayız, Türkiye'nin yarınlarını oluşturacak kadroları çıkaran bir hareket olduğumuzun bilincindeyiz." Dedi.

"BAYRAK DEĞİŞİMLERİ SİYASETİN DOĞASINDA VARDIR"

Halkın %50'sinin oyunu almış ve yine halkın tamamının dertlerine, ihtiyaçlarına çözüm bulma gayretiyle gecesini gündüzüne katan bir partinin mensuplarıyız. Ak Parti'de siyaset yapmak kolay değildir, yorucudur. Milletin derdiyle dertlenmeyi kendine şiar edinen Ak kadrolar, yorucu tempoya aldırış etmeden hizmetlerine devam etse de yeri ve zamanı geldiğinde partimizin ve ülkemizin bekası için nöbet değişimleri yapmaktadırlar. İçinde bulunduğumuz kongre süreci de bu nöbet değişimlerinden bir tanesidir. Ülkemiz 2019 seçimlerine adım adım yaklaşırken ilçelerimizde bu süreci daha iyi yönetecek arkadaşlarımız kongrelerde göreve seçiliyor .Kastamonu'daki ilçe kongrelerimizde de heyecanlı, dinamik, çalışkan kadrolarla yolumuza devam edeceğiz. Bayrak değişimleri siyasetin doğasında vardır.  Çeşitli sebeplerden dolayı müsaade isteyen ya da yeniden görevlendirilmeyen ilçe başkanlarımız bayrağı bir diğer dava arkadaşına devredecek.. Biliyoruz ki her teşkilat mensubumuz bayrağı daha da yukarılara taşımak için büyük emek sarf edecektir. Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları 5.Olağan Kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

 Ak Parti'de kongre heyecanı bugün saat 11.00'de Pınarbaşı'nda başlayacak, saat 15.00'de Şenpazar'da ve yarın saat 12.00'de Tosya Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde devam edecek.

Haber Merkezi