AK Parti'de 7. Olağan Büyük Kongre

AK Parti Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, 7. Olağan Büyük Kongre ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

  • 4224
AK Parti'de 7. Olağan Büyük Kongre
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü yaptığı açıklamada; 24 Mart 2021 Çarşamba günü Ankara Arena Spor Salonu’nda 7.Olağan Büyük Kongremizi gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.

AK Parti 14 Ağustos 2001’de “Türkiye’de bugünden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek kurulmuş, kuruluşundan kısa bir süre sonra 3 Kasım 2002’de girdiği seçimlerde milletimizin teveccühüyle iktidara gelmiş ve o günden bugüne dek gerçekleştirdiği atılım hamleleriyle ülkemizin dört bir yanına sayısız eserler bırakmış, siyaseti millete hizmet etme aracı olarak görmüş yegane partidir. AK Parti’yi daima dinamik bir yapı haline getiren kongrelerimiz ise bizim bayram günlerimizdir. İnşallah 24 Mart 2021 Çarşamba günü saat 10.00’da Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz büyük kongremizle de 7.Olağan Kongre sürecimizi nihayete erdiriyoruz.

Gerçekleştireceğimiz kongre ile Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 öncesi son hazırlıklarımızı da tamamlamış olacağız. Belde, ilçe, il ve son olarak büyük kongremizi yaparak tüm kademelerde partimize yeni katılımlarla 2023 ve 2024 seçimlerine var gücümüzle çalışacağız. Dolayısıyla kongremizin gerek Kastamonu, gerek Türkiye gerekse dünya nezdinde önemi büyüktür. AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı olarak bu öneme binaen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl koordinatörümüz, Bursa Milletvekilimiz Sayın Mustafa Esgin’in katılımlarıyla ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve il yönetim kurulumuzla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. İlçe başkanlıklarımızın da gayretli çalışmalarıyla ilimizi en güzel temsil edecek şekilde Ankara’ya hareket edeceğiz. Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve temizliğe hassasiyet göstereceğimiz organizasyonumuzda tüm katılımcıların HES kodlarını kontrol edecek, ateş ölçümü gerçekleştirecek ve el dezenfektanı da içeren hijyen kitlerimizi teşkilatlarımıza ulaştıracağız. Kongrede şahsım ile birlikte Milletvekillerimiz Sayın Hakkı Köylü ve Sayın Metin Çelik, İl Genel Meclisi Başkanımız Güray Parçal, İl Kadın Kolları Başkanımız Neslihan Kaya, Önceki Dönem Gençlik Kolları Başkanımız Musa Kalafat, Merkez İlçe Başkanımız Akif Güzel, Tosya İlçe Başkanımız Mustafa Corcor ve Taşköprü İlçe Başkanımız Hüseyin Erol delege olarak Kastamonumuzu temsil edeceklerdir. Kongremizin ilimize, ülkemize ve partimize hayırlara vesile olmasını diliyorum."