AK Parti'de 'Türkiye Yüzyılı' başlığıyla eğitimler başlıyor

AK Parti, Teşkilat Akademisi Eğitim Programı 'Türkiye Yüzyılı' konseptiyle 81 ilde gerçekleştirilecek.

  • 1637
AK Parti'de 'Türkiye Yüzyılı' başlığıyla eğitimler başlıyor

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenecek Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsayacak.

93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler verilecek. Eğitimlerin ana teması “Türkiye Yüzyılı” olacak.

İlk eğitimler 5-6 Kasım tarihlerinde 34 ilde gerçekleştirilecek.

AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Şen, “Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, her ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik. Bu 3. dönemi olacak. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından verilecek. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim verecek. AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılı'na hazırlanıyor. Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine olacak. Tüm partimiz tam odak çalışıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik.” dedi.

Eğitim programı hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, “Daha önce ilimizde iki defa düzenlediğimiz Teşkilat Akademisi programının üçüncüsünü yarın gerçekleştireceğiz. Bu defa Türkiye Yüzyılı başlığıyla eğitimlerimizi gerçekleştireceğiz. Grup Başkanvekilimiz ve Bartın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve Adana Milletvekilimiz Ahmet Zenbilci, Araştırmacı-Yazar Abdurrahman Uzun ve Yazar Dr. Oğuz Göksu’dan oluşan eğitimcilerimiz dört başlıkta tecrübelerini bizlerle paylaşacaklar.“ diye konuştu.

Eğitimler, yarın Kuzeykent Grand Moni nikah salonunda gerçekleştirilecek.