Ak Parti Gençlik Kolları'nda Kalafat'la yola devam!

4 Şubat'ta gerçekleşecek olan Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları 5. Olağan İl Kongresi'ne Ak Parti Genel Merkezi tarafından mevcut başkan Musa Kalafat aday gösterildi.

  • 1725
Ak Parti Gençlik Kolları'nda Kalafat'la yola devam!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Gençlik Kolları'nda 19 ilçe kongresinin gerçekleştirilmesinin ardından gözler il kongresine çevrilmişti. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, İl Başkanları toplantısı vesilesiyle Ankara'da bulunan Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat ile son kez görüştükten sonra İl Kongresine genel merkez tarafından Musa Kalafat'ın aday gösterildiğini açıkladı.

KALAFAT: "DURMAK YOK YOLA DEVAM"

Adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat; "4 Şubat Pazar günü yapılacak olan Gençlik Kolları İl Kongremizde Genel Merkezimizin takdirleriyle yeniden Gençlik Kolları İl Başkanlığına aday gösterilmiş bulunmaktayız. İnşallah bir dönem  daha Kastamonu'da Ak Partimizin gençlik teşkilatına hizmet etmek için çabalayacağız. 2015 yılında Niyazi Keskin abimizden devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımaya çalışacağız. Görev yaptığım süre boyunca kırdığım, üzdüğüm kim varsa haklarını helal etsinler. Önümüzdeki üç yıl boyunca kırmadan, dökmeden gençliğe hizmet etmeye çalışacağız. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Sn. Doğan Ünlü'ye, Milletvekillerimiz Sn. Hakkı Köylü'ye, Sn. Metin Çelik'e, Sn. Murat Demir'e, Belediye Başkanımız Sn. Tahsin Babaş'a, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Eda Şen'e, Merkez İlçe Başkanımız  Sn. Faruk Özdemir'e, üzerimizde emeği bulunan önceki dönem İl Başkanımız Sn. Halil Uluay'a, önceki dönem Merkez İlçe Başkanımız Sn.Ahmet Namlı'ya, selefim Niyazi Keskin abime, önceki dönem Kadın Kolları Başkanımız Sn. Nurcan Selçuk'a,birlikte çalışmaktan onur duyduğum teşkilatımın her kademesindeki birbirinden değerli kardeşlerime, ağabeylerime, ablalarıma teşekkürü borç bilirim.

4 Şubat Pazar günü saat 14.00 te Belediye Nikah ve Konferans Salonunda (Grand Moni) yapılacak olan Gençlik Kolları İl Kongremize tüm halkımız davetlidir. Durmak yok,yola devam" dedi.

MUSA KALAFAT KİMDİR?
1990 yılında Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde doğdu. 2007 yılında Bozkurt Lisesi'nden, 2013 yılında Kastamonu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Teknolojisi bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Bozkurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçilen Musa Kalafat, 2012-2013 yıllarında İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2013-2015 yılları arasında da Teşkilâtlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 8 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirile Gençlik Kolları 4.Olağan İl Kongresi'nde Gençlik Kolları İl Başkanı seçildi. Evli olan Musa Kalafat'ın, 4 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan Gençlik Kolları İl Kongresi'ne tek aday olarak girmesi bekleniyor.