AK Parti Merkez İlçe'den KGC'yi ziyaret

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, beraberindeki partililerle birlikte Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret etti.

  • 2511
AK Parti Merkez İlçe'den KGC'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, beraberindeki partililerle birlikte Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret etti. Başkan Güzel, KGC başkanlığı görevine getirilen Erkan Yılmaz’a “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Ziyarette yerel basının yaşadığı sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Erkan Yılmaz, özellikle Orman satış ilanları noktasında AK Parti heyetinden çalışmalarına destek vermelerini istedi. Geçtiğimiz günlerde Vali Avni Çakır tarafından yayınlanan resmi ilan genelgesini hatırlatan Yılmaz, kamu kurumlarının bu genelge doğrultusunda hareket etmeleri, genelge dışına çıkılmaması gerektiğini ifade etti. Başkan Yılmaz, yerel basına abone ve ilan-reklam yoluyla destek verilmesinin önemine de işaret etti. Yılmaz, ayrıca AK Parti heyetine de nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel ise: “2020 yılının son gününde AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Erkan Yılmaz beyi ve yönetimini ziyaret ettik. 2020 yılında birçok zorlukla karşılaştık. Hem kovid salgını, hem de salgının ekonomik etkileri tüm sektörleri olumsuz etkilediği gibi basın camiasını da olumsuz etkiledi. Bizler yerel basınımızın bu dönemdeki sıkıntılarını biliyoruz ve çözümü için de elimizden gelen gayreti göstereceğimize söz veriyoruz. Yeni yılın da, maddi-manevi tüm sıkıntıların bittiği ve tarihe ışık tutan yerel basınımızın da şahlandığı bir dönem olmasını Rabbimden niyaz ediyor, önceki dönem başkanımız Mustafa Balcı beye de emeklerinden dolayı kalbi şükranlarımı sunuyorum.”