AK Parti Merkez İlçeden vefa gecesi

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Vefa Gecesi temalı toplantıda önceki dönem Kadın Kolları ile önceki dönem Gençlik Kolları yönetimleri bir araya geldi.

  • 1800
AK Parti Merkez İlçeden vefa gecesi

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Millevekili Metin Çelik, Kadın Kolları İl Başkanı Neslihan Kaya Tufan, Gençlik Kolları İl Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu, Belediye Meclis üyesi Necati Atak, Belediye Meclis Üyesi Zeki Kebecioğlu, önceki dönem Gençlik Kolları İl Başkanı Niyazi Keskin, İl ve Merkez İlçe Yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı.

Toplantıda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel; "Bu akşam önceki dönem Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerimiz ile ilkini gerçekleştirdiğimiz ve devamı da gelecek olan Vefa Gecesi temalı istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz.

AK Partinin 20 yılı içerisinde bu davaya gönül veren hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımız bizler için önemli ve değerlidir.

Ayaklarına karasular inene kadar kar kış demeden mahalle mahalle gezen ve davamızı anlatan kadınlarımız ile gece gündüz demeden bayrak asan, nöbet tutan, toplantılar organize eden gençlerimiz ile AK kadrolar bu davayı en yükseğe taşımış adeta kendisiyle yarışmıştır. AK Partimizin her başarısı Kadın ve Gençlik Kollarımız başta olmak üzere teşkilatımızın her kademesinde fedakarane çalışan teşkilat mensuplarımızın üstün gayretleriyle olmuştur.

Bu teşkilat Kastamonu merkezde üye sayısını 25 binin üzerine çıkarmış, çalınmadık kapı, aşındırılmadık yol, girilmedik gönül bırakmamıştır.

2023 seçimlerinde de AK kadrolarla yeniden yeni tarihler yazmaya devam edeceğiz.

Bu akşam sizlerin gözlerinizde geçmişteki anılarınızın canlandığını, yeni heyecanlarla kalplerinizin attığını görüyorum.

İnşaallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhuriyetimizin 100.yılında AK Partimize yeni başarılar yeni rekorlar kazandıracağız. Sizlere inanıyor ve güveniyorum.

CHP lideri Kılıçdaroğlu helalleşmekten bahsetmişti geçenlerde. Helalleşmek elbette güzeldir. Ancak CHP önce tiyatro dediği 15 Temmuz Şehitlerinin ailelerinden başlasın helalleşmeye. HDP'nin tahrikiyle PKK'nın şehit ettiği Şehit Yasin Börü'nün ailesinden başlasın.

Evlatlarını PKK'nın elinden teslim almak için bekleyen Diyarbakır annelerinden başlasın. HDP ile yanyana gelmekten imtina etmiyorlar çünkü. 28 Şubatta ötekileştirdikleri dindar kesimden başlasın. Meclisten kovdukları başörtülülerden. Bakalım haklarını helal ediyorlar mı.

AK Parti ezilmiş hor görülmüş mazlum ve mağdur herkesin partisidir. AK Parti vefanın partisidir. AK Parti Türkiye'nin partisidir.

Bu duygu ve düşüncelerle vefa gecemize iştirak eden tüm teşkilat mensuplarımıza tekrar teşekkür ediyor, vefanın sadece bir semt adı olmadığını sizlerle yol yürümenin bizler için şeref olduğunu vurgulamak istiyorum."