Ak Parti, Seçim Bürosunun Açılışı Yapıldı

AK Parti, Yalçın Caddesi üzerindeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

  • 320
Ak Parti, Seçim Bürosunun Açılışı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Açılışa, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayları Metin Çelik ile Zafer Nalbantoğlu, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay ile partililer katlıdı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, demokrasinin en iyisinin AK Parti’de olduğunu belirterek, “Biz, gerçek Cumhuriyetin koruyucularıyız. En iyi Cumhuriyetin koruyucuları AK Partidir ve Cumhurbaşkanımız, Başbakanımızdır. Bunlarda hiç şüphe yoktur. Bunu bildikleri için onlar karamsar haldeler. Ne yaparlarsa yapsınlar AK Parti iktidarı devam edecektir. Ezilenin, fakirin, fukaranın, garibin, esnafın, emeklinin yani insanımızın yanında olan tek parti AK Partidir. 12 yılda Türkiye’nin geldiği hale bakın, hayal olan projelere bakın, kolay sanıyorlar hiç birisi kolay olmadı. Öz veriyle, çalışmayla, başarıyla oldu bunlar. Bugün hayal diyorduk hava alanı bugün 2. Uçuş seferi başladı. Ilgaz Tüneli hayal diyorduk bitmek üzere. Bölgesel hatta Türkiye’de eşi benzeri olmayan hastane bitmek üzere çok hızlı çalışması var. Bunlar halkın için. Kim yaptı AK Partidir. Kim yapacak AK Parti. Burada aksini söyleyen bu memlekette yaşamıyordur, açıkça söylüyorum. AK Parti her zaman ve gelecekte milletin partisi olacaktır. Çünkü özünde hizmet ideolojisi yatıyor. Her zaman halkım diyor, hizmet diyor bununla siyasetini sürdürüyor. Biz gerçekleri söylüyoruz, insanlarımızın iradesini söylüyoruz, halkımızın iradesini söylüyoruz” dedi.

Kastamonu halkının 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde yine kendi iradesini ortaya koyup AK Parti’yi iktidara taşıyacaklarına inandıklarını ifade eden Başkan Babaş, “Hatta ve hatta artık biz, Kastamonu’da daha güçlü temsil edilelim diyoruz. 3 milletvekilini meclise göndermek gerekir. Çalışmak gerekiyor, halka anlatmak gerekiyor, onların gönlüne girmek gerekiyor. Kastamonu’da da büyük bir çoğunlukla 3 milletvekilini meclise göndereceklerdir” diye konuştu.

“KASTAMONU, ÇEVRE İLLERDEN TALEP GÖRECEK”

AK Parti iktidara gelmeden önce vatandaşlara yapılan zulümleri, üniversitenin kapısından geri çevrilen başörtü öğrencilerin unutulmamasını isteyen AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay da, şöyle konuştu: “Asgari ücret devletimizin verdiğini bir ücret değil. Halkımız bunu bilincinde. Asgari ücret özel sektörümüzün işçiyle, işveren arasındaki münasebettir. Asgari ücreti 10 bin lira yapalım, istihdamı sağlayamayınca uzak doğu malları, Çin malları mahallemizin bakkalına kadar girdiğinde, işten atılan işçimizi kim düşürecek. Allaha şükür halkımızın bunun bilincinde. Kastamonu’ya hastane konusunda çok yükleniyorlar. Kastamonu’nun özel bir hastanesi faaliyete geçmek üzereyken, Kastamonu’nun ileri gelenleriyle birlikte Hacettepe’yle devredildi. Kastamonu hastane konusunda fiziki imkansızlıklar nedeniyle bir takım imkansızlıklar yaşadı. Sene sonuna kadar inşallah faaliyete geçecek. Kastamonu çevre illerden talep görecek”
Emekli maaşları üzerinden bir takım sloganların geliştirildiğini ve ömründe emekli olmayan insanların Ziraat Bankasından aldıkları kredilerle ancak emekli olabildiklerini ifade eden Uluay, şunları kaydetti: “Hiç ceplerinden para çıkmadan emekli oldular. Bu vaatleri yaşadığımız gelişmeleri unutmayalım. Bu seçim sürecinde tüm teşkilata teşekkür ediyorum”
Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)