AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Geldi, Kastamonu'da

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Abana ilçesini ziyaret etti.

  • 509
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Geldi, Kastamonu'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu Yerel Yönetimler Başkanı Yaşar Özdemir ile ilçeye gelen Geldi'yi, Abana Belediye Başkanı Altan Erdoğan karşıladı. Daha sonra başkanlık makamına geçen Geldi'ye Başkan Erdoğan tarafından brifing verildi.

Geldi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının faaliyetleri kapsamında Karadeniz bölge sorumlusu olarak ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.

AK Parti'nin, milleti hizmetle buluşturmaya devam edeceğini anlatan Geldi, "Yerel Yönetimler Başkanlığımızca şu an 7 bölgede ziyaretlerde bulunuyoruz. Ben, Karadeniz bölge sorumlusu olarak 135 büyükşehir, il ve ilçe belediyemize ziyaretlerde bulunacağım. Nüfusu 50 binin üzerindeki büyük ilçelerde anket değerlendirmesi yapıyoruz, kurumsal performanslara bakıyoruz. Belediye hizmetlerini, başkanlarımızın makamlarını yerinde görüyoruz. Yeni hizmetler üretme, çalışmaları daha verimli hale getirme amacıyla bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunuyoruz." diye konuştu.

Geldi, kasım ayı itibarıyla teşkilat gezilerinin tamamlanmasının hedeflendiğini ifade ederek, AK Parti Genel Merkezinin yerel yönetimlerle ilgili faaliyetlerinin süreceğini kaydetti.

AA