Ak Parti'den Kaynaşma Toplantısı

AK Parti Taşköprü İlçe Teşkilatı'nda il teşkilatının da katılımıyla kaynaşma ve kaynaştırma toplantısı yapıldı.

  • 357
Ak Parti'den Kaynaşma Toplantısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Taşköprü İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Halil Uluay, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim, Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, Taşköprü Koordinatörü Ufuk Ayvacı ile Taşköprü ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İşcan Peker ve yönetimi, AK Parti Taşköprü Gençlik Kolları Başkanı Ergin Sezgin ve yönetimi ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Halil Uluay, 1 Kasım seçimlerinde gerek il gerekse ülke genelinde parti olarak başarıyla çıktıklarını belirterek, seçimlerde büyük bir özveri ile çalışan ve ilçede güzel bir sonuç çıkmasını sağlayan ilçe teşkilatına teşekkür etti.

Bir seçimin bitmesiyle bir sonraki seçimin hazırlıklarının başlaması gerektiğine değinen Uluay, kesinlikle rehavete kapılmamaları gerektiğini ve şimdi millete olan borçlarını ödeme zamanı geldiğini kaydetti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ise, ilk olarak ilçede yürütülen çalışmalarla ve önümüzdeki dönem yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sorumluluklarının daha da çoğaldığına dikkat çeken Arslan, önümüzdeki dönemde il ve ilçe teşkilatları ile birlikte el ele vererek ilçe halkının hak ettiği hizmetleri sunabilmek için gece gündüz demeden çalışmaları gerektiğini söyledi.

Arslan, ayrıca tüm Taşköprü’nün huzur içerisinde daha da yaşanılır bir kent olması için el birliği ile çalışmalarının süreceğini ifade etti.

(İHA)