Ak Partili Çelik'ten Samsunlular Derneği'ne Ziyaret

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Metin Çelik Samsunlular Derneği'ni ziyaretinde bulundu.

  • 263
Ak Partili Çelik'ten Samsunlular Derneği'ne Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Kastamonu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Metin Çelik Samsunlular Derneği’ni ziyaretinde kalabalık bir topluluk tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Dernek üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Çelik; “7 Haziran seçimleri öncesinde tüm kampanyalarını “oy verin gitsinler” söylemi üzerine kuran muhalefet partileri seçimden sonra sergiledikleri uzlaşmaz tutumla ülkeyi yönetme sorumluluğundan kaçmışlardır. Seçimlerden sonra MHP “Hayır” siyaseti, CHP “Blok” siyaseti, HDP ise “Terör” siyaseti ile milletimizin hafızasında yer edinmişlerdir. Ak Parti olarak biz ise seçim sonuçlarını bir mesaj olarak değerlendirdik ve ona göre hareket ettik. Sorumlu bir anlayışla hükümet kurmak için uğraştık. Koalisyon görüşmeleri boyunca 13 yıllık kazanımların korunarak daha da ileriye taşınabilmesi adına gayret gösterdik. Her şey milletimizin gözünün önünde olmuştur. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri ve sonrasında yaşananların muhasebesi, bizim ve diğer partilerin genel başkanlarının söylemleri ve eylemleri ışığında milletimiz tarafından yapılmakta olup 1 Kasımda milletimizin iradesinin en iyi şekilde tecelli edeceğinden hiçbir şüphem yoktur.

2002 de iktidarlarını kaybeden eski Türkiye’nin aktörleri darbe girişimleriyle, parti kapatma davalarıyla, Sokak olaylarıyla ve 17-25 Aralık’ta Paralel Yapının Aralık Darbe girişimleriyle AK Parti’yi yıkmaya çalıştılar. 7 Haziran seçimlerinden sonra yoğunlaşan terör olaylarına karşı devletin meşru müdafaa hakkını, terörle mücadelesini Ak Parti’nin seçim kazanma hamlesi gibi göstermeye çalıştılar. Bu kararlı mücadele sırasında şehit düşen vatan evlatlarına Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yine en son Cumartesi günü ülkemizin huzuruna, demokrasimize yönelen ve hedefi Türkiye olan Ankara’da ki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Ancak hiçbir güç Türkiye’nin yükselişini engelleyemeyecek ve çatışmadan, vesayetten ve ayrışmadan beslenenler emellerine ulaşamayacaklardır.” dedi.