AK Partili heyetten Küre ve İnebolu'ya ziyaret

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, beraberinde İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Küre ve İnebolu ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.

  • 1814
AK Partili heyetten Küre ve İnebolu'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Küre'de ilk olarak Kaymakam Furkan Berber'i ziyaret eden İl Başkanı Doğan Ünlü ve Ak Parti teşkilatı, ardından esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarla biraraya geldi.

Aynı gün içerisinde İnebolu ilçesine geçen Başkan Ünlü, İnebolu'da da bir dizi ziyarette bulundu.

AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Özdemir, önceki dönem İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, Ticaret Odası Başkanı Şakir İşeri, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Çölmekçioğlu ve İnebolu Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çakılcı'yı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, daha sonra Özel İdare şantiyesine ve esnaflara da ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Doğan Ünlü; "İl Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Küre ve İnebolu ilçelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla hasbihal etme fırsatı bulduk. İlçelerimizde hizmete giren, yapımı tamamlanan, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızla ilgili süreçleri yerinde takip etmek, hemşehrilerimizin ve teşkilat mensuplarımızın taleplerini, istek ve önerilerini dinlemek amacıyla ilçe ilçe sokak sokak gezmeye devam ediyoruz. Küre ve İnebolu ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde bir kez daha AK Parti ile milletimizin kader birliğine şahit olduk. Bu hareket Anadolu'nun bağrından kopan Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, milletimizin hayır duasıyla kurulmuş bir harekettir. Partimizin asıl sahibi millettir. Milletimizin, sinesinden çıkardığı AK Parti ile bağlarını her daim güçlü tutmaya gayret gösteriyoruz. Millete hizmet yolunda çok daha güzel projelerle durmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Günboyu girdiğimiz her kapıda bizleri bağrına basan kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum" dedi.