AK Partili Ünlü'den CHP'ye sert eleştiri!

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü 'Geçtiğimiz günlerde yerel basında CHP İl Başkanının yapmış olduğu açıklamalara, düşmüş oldukları duruma, yapmış oldukları siyasetin nasıl akıldan yoksun olduğuna bir kez daha milletçe şahit olduk' dedi.

  • 925
AK Partili Ünlü'den CHP'ye sert eleştiri!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü; "CHP’nin ithal İl Başkanı Erbilgin şahsıma, partimize, Milletvekillerimize ve Cumhur İttifakı’na içi boş, klasik CHP söylemleriyle dolu bir açıklamada bulunmuş. Şahsımın Başbakanımızın gelişi ile ilgili açıklamaları üzerinden  partimizin Kastamonu için hiçbir şey yapmadığını ve yapamayacağını dillendiren sözde halk partisinin İl Başkanı anlaşılan odur ki havalimanından, Ilgaz Tünelinden, Kırık Barajından, Obrucak Barajından, diğer baraj ve gölet çalışmalarımızdan, bölünmüş yollardan, ilçelerimize getirdiğimiz ve getireceğimiz doğalgaz çalışmalarından, İnebolu Yolu’ndan, üniversiteden, Organize Sanayi Bölgesinden, okul binalarının yenilenmesi projesinden ve saymakla bitiremediğimiz yüzlerce projeden bihaberdir. Zaten bu projeleri anlamaya kendisinin ve CHP zihniyetinin de aklı yetmez. Onların yapacağı tek iş bizi izlemeye devam etmektir. Yaparsa yine AK Parti yapar.

Son 16 yılda Kastamonu nice yatırımlara, nice projelere şahit oldu. Kastamonu’muzun itibar kaybettiğini söyleyenler, memleketimize umut olacaklarını söyleyenler, tarihten gördüğümüz üzere bu millete zulüm ve gözyaşından başka bir şey getirmemiştir. Kastamonu’nun kaybettiklerini tekrar kazanmaya geleceklerini iddia edenlerin seçim vaatleri içerisinde iktidarımızın yaptığı hizmetleri yıkmak dışında hiçbir şey yoktur. Kurdukları yıkım ittifakıyla 16 yıldır ülkemizde yapılan tüm çalışmaları sonlandırmayı, kurumları kapatmayı, binaları ve yatırımları yıkmayı  vaat edenlerin bu millete kazandırabilecekleri hiçbir yenilik, hiçbir gelişme yoktur.

İthal İl Başkanı bilmeli ki  Cumhur İttifakı birdir, beraberdir, dimdik ayaktadır. Cumhur İttifakı şer güçlerinin ülkemiz üzerindeki büyük emellerine karşılık 15 Temmuz gecesi Milli bir mutabakatla oluşturulmuş, 7 Ağustos’ta milletten onayını almış, o günden bu güne büyük bir birlik ve beraberlik içerisinde süregelmiştir. Cumhur İttifakı’nın başarısız olmasını bekleyenler boşa beklemektedirler.

Ayrıca 24 Haziran akşamı 2 bilet alacağını, Baltacı’yı Ankara’ya, Milletvekilimiz Sn. Murat Demir’i İstanbul’a yollayacağını iddia eden Erbilgin bilmelidir ki bu sözler kendisinin haddi değildir. Kendisinin otobüs değil uçak biletini aziz Kastamonu halkı 24 Haziran’da kesecektir. Böylelikle hemşerilerimiz havalimanı yatırımımızın en büyük avantajını yaşamış, Erbilgin’den ve zihniyetinden en hızlı yolla kurtulmuş olacaklardır.  Tarihi milli değerlere düşmanlıkla dolu CHP’ye Kastamonu halkı hiçbir zaman destek vermemiştir, bundan sonra da vermeyecektir.  Kastamonu’dan vekil çıkarmaya umutlananlara tavsiyem odur ki; boşa heveslenmesinler, zira 24 Haziran'da milletimizin vurduğu tokatla şaşkına dönecekler. Bu millet değerlerini ayaklar altına alanları hiçbir zaman el üstünde tutmamış, sözlerine de itibar etmemiştir.

3 yıllık milletvekilliği döneminde Kastamonu’yu karış karış dolaşıp her bir problemle birebir ilgilenen, Kastamonu halkının oylarıyla seçilen Milletvekilimiz Sn.Murat Demir’e ‘Milletvekili olmak için Kastamonu’yu hatırladı’ deme haddini kendinde bulan Erbilgin’in partisinin milletvekili adayı, Milletvekili olabilmek için Kastamonulu olmuştur. Şimdi CHP Kastamonu teşkilatına soruyorum. Kastamonulu olmayan İl Başkanı ve Kastamonulu olmayan milletvekili adayı ile Kastamonu’ya nasıl hizmet edeceksiniz? CHP’de bir tane Kastamonulu yok muydu da ithal İl Başkanıyla, ithal milletvekili adayıyla yola çıkıyorsunuz? İşte CHP zihniyetinin Kastamonu'ya verdiği değer bu kadardır. 1-2 yıl Kastamonu'da ikamet edip Kastamonu'nun her karışını biliyormuşçasına konuşanlar her sokağında izimizin, emeğimizin olduğu bu memleketi asıl bilmeyenlerdir. Milletvekilimiz Sn.Murat Demir bu şehrin öz evladıdır. Murat Demir Kastamonu'yu vekillik için hatırlayan birisi olsaydı bugün AK Parti'de değil CHP'de olurdu. Bunu en iyi yerli olmayıp ahbap-çavuş ilişkisi sayesinde İl Başkanlığı yapanlar bilir.

16 yıldır yaptığı çalışmalarla Kastamonu’ya 14 Milyar TL yatırım kazandıran ve devam eden 10 Milyar TL'lik yatırımla Kastamonu'yu şaha kaldıran iktidarımız CHP ve onun kayığında ilerleyen misyon ve vizyondan yoksun teşkilatlarının söylediklerini değil milletimizin söylediğini esas alıyor. Biz biliyoruz ki Amerika ne istiyorsa, Haçlı İttifakı ne istiyorsa, Batılı güçler ne istiyorsa Cumhuriyet Halk Partisi de onu istiyor. İşte bu sebeple bizim için esas olan sadece ve sadece millettir.