Ak Partili Vekiller Mazbatalarını Aldı

Kastamonu'da AK Parti'den milletvekili seçilerek parlamentoya girmeye hak kazanan Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir, mazbatalarını aldı.

  • 1360
Ak Partili Vekiller Mazbatalarını Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Adliyesi’nde gerçekleştirilen mazbata törenine katılmak üzere gelen 3 milletvekili partililerin alkışlarıyla karşılandı. Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir, mazbatalarını İl Seçim Kurulundan aldılar.

“BİZLERİ DESTEKLEYEN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Partililerin çalışması ve seçmenin de desteğiyle milletvekili seçildiklerini belirten AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, “Seçim döneminde çalışan, gayret eden bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere oy vererek Ankara’ya gönderen vatandaşlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca İl Seçim Kurulu üyelerine, emniyet güçlerine, seçim kurullarında görev yapan sandık başkan ve üyelerine, mahalle temsilcilerine, kısaca emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kastamonu’da son derece huzur içerisinde bir seçim atmosferi yaşadık. Bunda herkesin emeği var. İnşallah, Allah’ta bizleri mahcup etmez. Sizler, bizleri Ankara’ya bu ülkeye, bu millete ve Kastamonu’ya hizmet etmek için gönderdi. Bizde en işi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Kendisinin aynı yıl içerisinde ikinci kez mazbata aldığını söyleyen AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ise, “Partililerin ve Kastamonuluların desteğiyle ikinci kez milletvekili seçildik. Rabbim, hayırlısını eylesin. Kastamonu’muza, ülkemize Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Güzel bir seçim atmosferi vardı. Bir sıkıntı yaşamadık. En ufak bir olay veya kötü bir hadise yaşamadık. Bu, bizim için memnuniyet vericidir. Bun sonra ilimizin sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Üç milletvekili aynı partiden seçildi. Kastamonulu hemşehrilerimizin taktiridir, AK Parti’yi tercih ettiler. Bizde bunun hakkını vermek için gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

Hakkı Köylü’nün birçok kez mazbata almaya geldiğini hatırlatan AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir de, “Metin Çelik’te ikinci kez mazbata alıyor, ben ise ilk kez mazbata alıyorum. Umarım memleketimizin ve Kastamonu’muz için hayırlı uğurlu olur. Bu süreçte tüm hemşehrilerimize, seçmenimize, güvenlik güçlerimize, partililerimize kısaca herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten Kastamonu’da son derece huzurlu bir ortamda seçim geçirdik. Kastamonu’ya hizmet etmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya, Ankara’da ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)