Akpunar, maç öncesi açıklamada bulundu

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, maç öncesi açıklamada bulunarak, 'Kaliteli oyuncularımızla bu maçın üstesinden geliriz.' dedi.

  • 1595
Akpunar, maç öncesi açıklamada bulundu

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, yarın oynanacak olan Serik Belediyespor maçı öncesi yaptığı açıklamada; “Hazır olmadığımızı biliyoruz ama kaliteli oyuncularımız var, bizim sahada ne vereceğimiz önemli. İnşallah kaliteli oyuncularımızla bu maçın üstesinden geliriz.” dedi.

Rakibin kim oluğunun önemli olmadığını dile getiren Akpunar şunları söyledi:

“Bizim takımımız 15 gündür idman yapıyor. Teknik taktik olarak, fizyolojik olarak bu takımı hazırlamak kolay değil. Hazır olmadığımızı biliyoruz ama kaliteli oyuncularımız var, bizim sahada ne vereceğimiz önemli. İnşallah kaliteli oyuncularımızla bu maçın üstesinden geliriz. Oyuncuların birlik beraberliği olmasaydı bu oluşum hiç oluşmazdı. Takım arkadaşlık uyumundan yana bir sıkıntımız yok. Bizim sadece geç toplanmamız, az antrenman yapmamız, oyuncuların teknik heyetin yeni tanıyor olması gibi sıkıntılarımız var. Bizim biraz sürece ihtiyacımız var, 3 hafta sonra farklı şeyler konuşabiliriz. Başkanımızın da istediği taraftarı sahada görmek. Maddi manevi bütün desteğini veriyor. Sadece taraftar stadı doldursun istiyor, başka bir isteği yok. Bizim de dileğimiz o yönde.”