Ali Osman Kurtcu, Güven Tazeledi

MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Ali Osman Kurtcu, güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

  • 770
Ali Osman Kurtcu, Güven Tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Hüsnü Tandoğan Spor Salonunda gerçekleştirilen MHP Merkez İlçe 11. Olağan Kongresinde, partililer büyük ilgi gösterdi. Kalp krizi geçirmesi sonrası yürüttüğü görevini bırakmak zorunda kalan eski Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu’nun da eşlik ettiği kongrede konuşan MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, "Biz, Kastamonu’da bir ilki başardık diyenler, daha fazla hizmetler sunulacağını ifade ettiler. Havalimanında sefer sayılarının artacağı denildi ama seçimler öncesinde verilen sözleri mukayese edelim. Ben verilen sözleri yerine getirmeye davet ediyorum. İktidarın verdiği sözler nerede? Devlet Hastanemize baktığımız zaman bir Pazar yeri gibi olmasından dolayı Kastamonulu vatandaşlarımızın vereceği bir cevap olması gerekir. Şeker fabrikamızın bugün işleme noktasında bile problem yaratabileceği noktaya geldik. Fabrikamız dışarıdan gelen insanların sayesinde ayakta duruyor. Bunlar neyin hesabını yaparak 3-0’ı hedefliyorlar. Kastamonu’da 3 milletvekilliğini talep edenlerin geriye dönüp bakmaları gerekiyor” dedi.

“MHP’Yİ KASTAMONU’DA MUZAFFER KILACAĞIZ”

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde topyekun çalışarak MHP’yi Kastamonu’da muzaffer kılacaklarını vurgulayan MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu ise, “30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde, 20 yıldır yerel iktidarda oldukları Kastamonu Belediyesi’ni 227 oy farkla kaybettik. Her şeye rağmen yılmadık ve yıkılmadık, dimdik de ayaktayız. Kastamonu Belediyesini tekrar MHP’ye kazandırmak için bütün mücadelemiz sonuna kadar sürdürecek ve başaracağız. Haziran ayında Milletvekilleri seçimleri içinde topyekun MHP’nin başarısı için çalışmamız gerekiyor. Haziran ayı seçimlerinde de 19 Mahalle ve 178 köyü karış karış gezerek ve bu yerlere giderek MHP'yi Kastamonu'da en üst seviyeye getirecek ve muzaffer kılacağız. Bundan sonra da aynı heyecan ve duygu ile çalışmalarımızı arkadaşlarımızla birlikte devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut başkan Ali Osmant Kurtcu ile Alp Ercan Karakaş’in listeleri yarıştı. Birlik ve beraberlik içerisinde 400 delegenin oy kullandığı kongrede, mevcut başkan Ali Osman Kurtçu, 226 oy alırken diğer aday Alp Ercan Karakaş da 111 oy aldı. Bu sonuçla mevcut başkan Ali Osmant Kurtcu, tekrar güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)