Alparslan Türkeş, Kastamonu'da Anıldı

Kastamonu Ülkü Ocakları, MHP Genel Başkanı merhum Alpaslan Türkeş'i vefatının 18'inci yıldönümü nedeniyle anma programı düzenledi.

  • 858
Alparslan Türkeş, Kastamonu'da Anıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Belediye Nikah ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen anma programına, konuşmacı olarak MHP Genel Merkez Yöneticisi Kastamonulu Ziya Yılmazbilen katıldı.

Ziya Yılmazbilen konuşmasında, “Biz değil miydik bir zamanlar gençliğimizi geleceğimizi, istikbalimizi gözümüzü kırpmadan yoluna, uğrunda koyduğumuz davamız için ölüme seve, seve gidiyorduk. Biz değil miydik babamızın verdiği 4 kuruş harçlığı paylaşıyorduk, aşıklısı olduğumuz Türk milletine, bu güzelim ülkemizin ilelebet payidar kalması göklerde al bayrağın nazlı, nazlı dalgalanması dünya durdukça ezanı Muhamediye’nin minarelerden susmaması için hangi fedakarlık yapılacaksa. Ülkücüler oradadır diyen ve gereğini yapan, biz değil miydik bugün de birbirimizi üzmeden kırıp dökmeden ülkeye hizmet etmek bu milletin emrinde ve hizmetinde olmak konusunda bir beraber olmamız gerekiyor ve öyleyiz de” dedi.

Yılmazbilen, konuşmasında merhum Alparslan Türkeş’in hayatını anlatarak, örnekler verdi. Konferansın sonunda Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü, konferansa konuşmacı olarak katılan MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Ziya Yılmazbilen’e plaket takdim etti.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)