Alperenlere vefa

TÜRKAV Kastamonu Şubesi tarafından 'Alperenlere Vefa' etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Araştırmacı-Yazar Muzaffer Ertaş, vefatının 4. yılında kabri başında anıldı. 

  • 1588
Alperenlere vefa

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından “Alperenlere Vefa” etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Araştırmacı-Yazar Muzaffer Ertaş, vefatının 4. yılında Gümüşlüce’deki kabri başında dualarla anıldı.

Program TÜRKAV Kastamonu Şube Başkanı Hamdi Özden’in konuşmasıyla başladı.

Özden konuşmasında, “Bir eser yazarsınız yüzlerce yıl okunur, bir eser bırakırsınız insanlar yüzlerce yıl ondan faydalanır. Bir hayat yaşarsınız insanlar yıllarca arkanızdan Fatiha’lar okur. Muzaffer hocamız da hocası Mehmet Feyzi Efendinin dediği gibi istikametten ayrılmadan Türk milliyetçiliği davasından sapma göstermeden tertemiz bir hayat yaşadı. Biz de bugün onu anmak için sevenleriyle burada toplandık. Hepinizin ayaklarına sağlık. Hoşgeldiniz. Hocamızın ruhu şâd olsun dedi.

Programa, MHP Kastamonu il Başkanı Emin Çınar, Merkez İlçe Başkanı Ayhan Özmen, Türkiye Kamu Sen il Temsilcisi Nedim Afacan, sendika temsilcileri, çok sayıda talebesi ve seveni katıldı.

Program, okunan Yasin-i Şerif’in ardından Emekli İmam Hatip Kadir Doğan tarafından yapılan hatim duası ve akabinde pilav ikramıyla sona erdi.