APL 86 yılı mezunları Şile'de buluştu

Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi mezunları Şile'de buluştu.

  • 1452
APL 86 yılı mezunları Şile'de buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"İrfan meşalesi yurda lisemiz
Kastamonu Lisesi gençleriyiz biz" diyen 101. yıl mezunları 27-28 Nisan tarihlerinde "gençlik 5.0" adıyla 33. yıl sonra Şile’de buluşma gerçekleştirdiler.

Kastamonu’dan Antalya’ya Trabzon’dan Tekirdağ’a, Bolu, Samsun, Bursa, İzmir, Ankara, İstanbul gibi yurdun farklı köşelerine dağılmış 86 yılı mezunları hafta sonunda bir araya gelerek 33 yıllık özlemlerini giderdiler.

Anıların canlandığı, okul marşının Şile semalarını çınlatıldığı, her anının dolu dolu yaşandığı, zamanın kısalıp akıp gittiği buluşmanın kapanışında gençlik 5.0 grubunu oluşturan ve 86 mezunlarının Şile buluşmasını organize eden Hakan Çınar; "Sevgili arkadaşlarım ne iyi ettiniz de geldiniz sayenizde harika bir hafta sonu geçirdik. Gelemeyen arkadaşlarımızda gönlümüzde ve kalbimizdeydiler. Her halde uzun bir süre bu hafta sonunu unutamayacağız ve hafızalarımızda kalmayı sürdürecek. Bu sebeple ömrü de yarıladığımızı düşünürsek artık daha sık bir araya geleceğimiz organizasyonlar yapmamız gerektiğini söylememiz mümkün. Tekrar tekrar katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir daha ki toplanmamızı lisemizin 135. yılında Kastamonu’da gerçekleştirmek. Gelemeyen diğer arkadaşlarımızla, lisemizle ve Kastamonu ile hasret gidermek umuduyla hepinize iyi yolculuklar diliyorum. Sevgilerimle" diye konuştu.

Kastamonu’dan katılan ekipten, 86 yılı mezunu ve daha sonra da lisemizde öğretmenlik yapan, ilimizin sevilen öğretmenlerinden İlker Alifişekoğlu, dikkat çeken ve duygu yükleyen paylaşımında; "1986 yılının haziran ayında küçücük birer kalp olarak ayrıldığımız arkadaşlarımla 33 yıl sonra kocaman birer yürek olarak karşılaşmak çok muhteşemdi. İyi ki bu muhteşem grubunun bir üyesiyim, iyi ki yollarımız Abdurrahmanpaşa Lisesinde kesişmiş ve iyi ki sizleri tanımışım. Bu muhteşem hafta sonu için emeği geçen ve gelen bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Hür gençliğin sesleri bir daha ki görüşmemize kadar sevgi ile kalın” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan değerlendirme ile vedalaşıldı.