Araç'ta koltuğu Söylemez devraldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Araç Belediye Başkanlığı koltuğuna Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencisi Mehmet Yusuf Söylemez oturdu.

  • 1152
Araç'ta koltuğu Söylemez devraldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında temsili makam töreni için Araç Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencileri Okul Müdürü Dilek Ergünay ve öğretmenleri ile birlikte Araç Belediye Başkanlığına geldiler. Kendilerini Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya karşıladı.

Ahmet Yesevi İlkokulundan Mehmet Yusuf Söylemez Belediye Başkanlığı koltuğunu devralırken, Kaymakam Serra Ceylin İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü de Doruk Enes Çalış oldu.

Belediye Başkanı olan Mehmet Yusuf Söylemez, ilçe hakkında Belediye Başkanlığınca yapılması gereken ve ihtiyaç duyulan hizmetler hakkında açıklamalar yaparak talimatlarda bulundu.

Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya; "Sizler bizim geleceğe dair en büyük ümitlerimizsiniz, sizlerle gelişmiş yaşanılır bir ilçe ve ülke bırakmak en büyük amacımızdır" diyerek çocukları kutladı ve ikramda bulunarak hediyeler takdim etti.