Artsam Koleji'nden unutulmaz müzik gecesi

Artsam Koleji öğrencileri geleneksel hale gelen unutulmaz müzik gecelerine bir yenisini daha ekledi.

  • 885
Artsam Koleji'nden unutulmaz müzik gecesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

26 Mayıs 2017 tarihinde saat 19.30’da Ilgaz Ferko Hotel’de Doğa temasıyla düzenlenen gecede Artsam Koleji öğrencilerinden oluşan 100 kişilik koro ve 200 kişiden oluşan dans grubu, bir müzik şölenine imza atarak müzik sever konuklarını büyüledi.

Müzik gecesinin açılışı, Kastamonu’da ilk kez kullanılan video mapping animasyon gösterisiyle yapıldı. “Doğaya Saygı” isimli video mapping animasyon gösterisinde küçük sanılan dokunuşların bile dünyanın geleceğinde büyük etkiler yaratabileceği mesajı verildi. Büyük beğeni ile izlenen gösterinin ardından müzik ve dansın görsel şölenle tamamlandığı program velilerden büyük alkış aldı. Öğrenciler Türkçe ve İngilizce olarak seslendirdikleri şarkılarla izleyenleri Dünyanın ve Türkiye’nin renkleriyle buluşturdu.

Artsam koleji öğrencileri ve öğretmenlerinin 1 yıl boyunca emek verip hazırlandığı bu gösteride, Artsam Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gani Eser, yaptığı konuşmasını “Öğrencilerimiz bu gece bizlere, onlara daha iyi bir dünya bırakmamız gerektiği mesajını veriyor. Amacımız, sürdürülebilir bir çevre için çalışan, birlikte yaşama kültürüne sahip, empati yeteneği gelişmiş gençler yetiştirmek. Artsam Okulları olarak bu amaç için çalışıyoruz.” diye sürdürdü. Doğa temalı Müzik Gecesi yoğun izleyici katılımıyla gerçekleşti. Son olarak 4, 8 ve 12. sınıf öğrencilerin diploma ve kep atma töreniyle gösteri sona erdi.