60 yerinden bıçaklanarak öldürülen şahıs defnedildi

Kastamonu'nun İnebolu ilçesine bağlı Göçkün köyünde 60 yerinden bıçaklanarak, elleri ve ayakları bağlı şekilde yakılmak istenen Murat Codur toprağa verildi.

  • 4431
60 yerinden bıçaklanarak öldürülen şahıs defnedildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göçkün köyünde Cemal-Şenol Serenli'ye ait boş evde 60 yerinden bıçaklandıktan sonra elleri ve ayakları bağlı şekilde yakılmak istenirken bulunan Murat Codur’un (34) cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından bugün köyüne getirilerek defnedildi. Kalabalık bir toplulukla son yolculuğuna uğurlanan evli ve 4 çocuk babası Murat Codur'un cenazesinde yakınları sinir krizi geçirdi.

Öte yandan cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, komşu köy Kuzluk'ta ikamet eden N.M. (23) jandarma ekiplerince gözaltına alındı. N.M.'nin cep telefon kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, N.M'nin babası M.M. ile olayla bağlantılı olduğundan şüphelenilen E.C, C.K, A.K. ve U.D'yi de gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar, bugün adliyeye sevk edildi.

Murat Codur'un yakılmak istendiği evin sahibi Cemal ve Şenol Serenli ise köye gelerek, faillerden şikayetçi oldu. Jandarmaya başvuran ev sahipleri, çıkartılan yangında evi ve eşyalarının hasar gördüğü gerekçesiyle zararının karşılanmasını istedi.