Aynı noktada peş peşe üç kaza meydana geldi: 6 yaralı

Kastamonu-Tosya karayolu Yukarıelyakut Köyü Mevkiinde aynı noktada peş peşe üç ayrı kazada meydana geldi. Kazalarda 6 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

  • 1817
Aynı noktada peş peşe üç kaza meydana geldi: 6 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Tosya karayolu Yukarıelyakut Köyü Mevkiinde Yakup Yabir (46) idaresindeki 19 BS 239 plakalı otomobil, sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada araç sürücüsü Yakup Yabir ile yanında yolcu olarak bulunan Yücel Tomak (48) ve Mehmet Şen (43) yaralandı. Yaralanan şahıslar, 112 Acil Servis ekipleriyle Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu kazanın ardından yaklaşık 1 saat sonra aynı noktada ikinci bir kaza daha yaşandı. Aynı noktada yaşanan ikinci kazada Ahmet Ergin (72) yönetimindeki 37 KG 122 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada araç sürücüsü Ahmet Ergin ile yanında yolcu olarak bulunan Münevver Ergin (69) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleriyle Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu kazanan hemen peşinden üçüncü kaza meydana geldi. Aynı noktada yaşanan üçüncü kazada Yaşar Sırça (71) idaresindeki 37 EU 597 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada araç sürücüsü Yaşar Sırça yaralandı. Yaralanan sürücü, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleriyle Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Peş peşe yaşanan her üç kazayla ilgili jandarma ekiplerinin incelemesi devam ediyor.