Cide'de bir şahıs, tüfekle 3 kişiyi vurdu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada darp edildiği iddia edilen şahıs, evinden aldığı tüfekle 3 kişiyi yaraladı.

  • 856
Cide'de bir şahıs, tüfekle 3 kişiyi vurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Cide ilçesine bağlı Kalafat Mahallesi’ndeki evine giden H.A, kapı komşuları İlyas K. ve Sadık K. ile yolda karşılaştı. Aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet olduğu iddia edilen taraflar arasında tartışma cıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.A, İlyas K. ve Sadık K. tarafından dövülerek darp edildiği iddia edildi. Evine giden H.A, aldığı tüfekle tekrar geri gelerek İlyas K, Sadık K. ve ismi öğrenilemeyen bir kadını tüfekle vurarak yaraladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan şahıslar, olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekipleri tarafından Cide Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahale sonrasında yaralılar Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralıların hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ekiplerinin ise olayla ilgili incelemesinin devam ettiği belirtildi.