Eşini öldüren cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi

Kastamonu'da kendisinden ayrılmak üzere olan ve sığınma evinde kalan eşini öldüren cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi.

  • 2230
Eşini öldüren cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da kendisinden ayrılmak isteyen ve evine dönmesi için ikna edemediği eşini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünde öldüren 36 yaşındaki Engin K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Engin K. ile cinayete yardım ettiği ileri sürülen babası M.K. ve silahlı saldırı sonrası kız kardeşini öldüren eniştesine silahla karşılık veren E.K, Kastamonu Adalet Sarayına getirildi. Adliye önünde bekleyen tarafların yakınları ise sinir krizleri geçirerek gözyaşı döktü.

Cinayete kurban giden Naime Kaçakoğlu, 6 ay önce eşinden gördüğü şiddet nedeniyle evinden ayrılarak sığınma evinde kalmaya başladı. Eşi Engin K. ile ayrılma üzere olan Naime Kaçakoğlu, aile görüşü için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne geldikten sonra minibüse binmek isterken eşinin silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Aynı saldırıda kurumda görevli olan D.Ç. ise yaralanmıştı.