Evleri yanan aileyi komandolar arıyor

Kastamonu'da 23 gündür ulaşılamayan aileyi arama çalışmalarına komando birliği de katıldı.

  • 1297
Evleri yanan aileyi komandolar arıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'da iki evin kullanılamaz hale geldiği yangının ardından 23 gündür ulaşılamayan Çataloğlu ailesini arama çalışmalarına komando birliği de katıldı.

Bürme köyü Kuzören Mahallesi'nde 29 Kasım'da çıkan yangının ardından haber alınamayan Çataloğlu ailesini arama çalışması devam ediyor.

Ailenin dağlık alanda olabileceği ihtimali üzerine arama çalışmasına jandarmanın yanı sıra komando timleri de katıldı.

Çataloğlu ailesine ait evin 2 kilometre uzağında yol kenarında bulunan bağırsak parçası ve kan izlerine ilişkin jandarma ekipleri bölgeden numune aldı.

İzlerinin parçalanmış bir hayvana ait olabileceği değerlendirilirken, alınan numune adli tıp kurumuna gönderildi.

Fazıl Çataloğlu'nun torunu Serdar Çataloğlu'na ait olduğu tahmin edilen, yanan evin enkazında bulunan cesedin ise Ankara Adli Tıp Kurumundaki incelemesi sürüyor.

Olay

Fazıl Çataloğlu ile akrabası Ahmet Çataloğlu'na ait evlerin 29 Kasım'da yanmasının ardından Fazıl Çataloğlu ile eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini Şengül ve torunu Serdar Çataloğlu'ndan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Çataloğlu'nun yanan evinin enkazında torunu Serdar Çataloğlu'na ait olduğu tahmin edilen bir ceset bulunmuş, otopsi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Fazıl Çataloğlu'nun traktörü ise evine 10 kilometre mesafedeki Elmayakası mevkisinde ormanlık alanda bulunmuştu.

Olayla ilgili E.K. ve E.K. kardeşler ile A.Ş. tutuklanmış, zanlıların aileye ait büyükbaş hayvanların bir kısmını çalarak sattığı iddia edilmişti.