İki ilçe belediyesinde çok sayıda personelin testi pozitif çıktı

Belediyelerin bazı birimleri ile temaslı işçiler karantinaya alındı.

  • 1788
İki ilçe belediyesinde çok sayıda personelin testi pozitif çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'da iki ilçe belediyesinde çok sayıda personelin koronavirüse yakalanması sonucu bazı belediye birimleri karantinaya alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Seydiler Belediyesi ile Devrekani Belediyesi'nde, bazı alt birimlerde çalışan belediye personelinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bu şahıslarla temas halinde olduğu belirlenen çok sayıda belediye personeli ile koronavirüs testi pozitif çıkan belediye personeli karantinaya alındı. Testlerin sonucu sonrasında Seydiler Belediyesi'nde dış birimler karantinaya alındı. 6 personelin koronavirüs testinin pozitif çıktığı Devrekani Belediyesi'nde de temas halinde olduğu belirlenen 30 personel evlerinde karantinaya alındı.

Konu ile ilgili Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Belediyemiz personelinde çıkan Kovid-19 rahatsızlığı münasebetiyle geçmiş olsun dileklerini ileten tüm gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürler. Personelimizden toplam 6 arkadaşımızda test sonucu pozitif çıkmış olup durumları iyidir. Hasta olan arkadaşlarımızdan hastane de tedaviye alınan arkadaşımız yoktur. Evlerinde tedavi olmaktadırlar. Yapılan filyasyon çalışması sonucu 30 personelimiz evlerinde karantinaya alınmıştır. Hasta olan arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Karantinaya alınan arkadaşlarımızda inşallah ilerleyen süreçte pozitiflik çıkmaz. Bu süreçte hizmette aksaklık olursa ilçe halkımızdan şimdiden özür dileriz. Rabbim yardımcımız olsun” dedi.