İnternetten satışa çıkardı! Dolandırıldı

Kastamonu'da, küçükbaş hayvan satışı yapan Eyüp Yavuz, sağlık sıkıntıları sebebiyle internetten satışa çıkardığı koyunlarını dolandırıcılara kaptırdığını iddia etti.

  • 1777
İnternetten satışa çıkardı! Dolandırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde küçükbaş hayvan satışı yapan Eyüp Yavuz, sağlık sorunları nedeniyle bakamayacağını düşünerek ahırındaki 135 koyunu internetten satışa çıkardı. Kısa sürede alıcı bulan koyunlarını müşterilerine göstererek pazarlıkla 75 bin liraya anlaştıklarını belirten Yavuz, "Anlaşmanın sonunda Y. A., S. T. ve F. K. Bozkurt’taki bankaya giderek bir miktar para çektiler ve ellerinde para ile bankadan çıkarak benden koyunları taşımak için araç bulmamı istediler. Koyunları taşıyacak iki kamyonu bulduktan sonra akşam olduğu için bankadan koyunların karşılığı olan 75 Bin lirayı ödeyemediklerini söyleyerek kamyonla birlikte Ankara’ya gelmemi ve parayı orada vereceklerini söylediler. Ben de koyunları yüklediğimiz iki kamyonla birlikte Ankara’ya gittim. Ankara’nın Akyüz ilçesi, Ahmet Ağa köyünde S. T.’nin ahırına koyunları indirdik. Gece Saat 04.00 olduğu için bana parayı sabah vereceklerini belirterek beni Y. A. ile beraber Çankaya’da bir apartman dairesine getirdiler. Sabah Saat 09.00’da S. T. bankadan para almak için evden çıktı. Öğle geri döndüğünde parayı alamadığını belirterek beni oyalamaya başladılar. Ben iki gün Ankara’da kaldım ve bir gün sonra Jandarma’ya giderek şikayetçi oldum fakat bizim bıraktığımız ahırda koyunlar yoktu ve koyunlar başka bir yere kaçırılmıştı. Koyunlarımı alamadım dolandırıldım” diye konuştu.
Yetkililerden kendisine yardımcı olmalarını isteyen Eyüp Yavuz, Jandarmadan gelecek haberi dört gözle beklediğini belirterek 135 koyundan geriye sadece bir keçi kaldığını söyledi.