İşçileri taşıyan otobüs ile küspe yüklü traktör çarpıştı: 12 yaralı

Kastamonu'da maden ocağında çalışan işçilerin bulunduğu otobüs ile küspe yüklü römorklu traktör çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı. 

  • 1377
İşçileri taşıyan otobüs ile küspe yüklü traktör çarpıştı: 12 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren maden ocağında çalışan işçilerin bulunduğu Burhan K. (50) idaresindeki 37 LJ 969 plakalı otobüs ile Sabri K. (62) yönetimindeki 37 DA 978 plakalı küspe yüklü römorklu traktör, Kastamonu-Taşköprü karayolu Ayvalı Köyü Mevki'inde çarpıştı.

Meydana gelen kazada küspe yüklü traktör ile otobüs, yoldan çıkarak şarampolde sürüklendi. Devrilen traktörün altında kalan sürücü Sabri K. ve otobüs sürücüsü Burhan K. ile maden ocağında çalışan işçilerden İsmail Y. (50), İbrahim K. (51), Hasan Y. (50), Cengiz Ç. (45), Abdullah A. (25), İsmail K. (38), Hayati T. (53), İsmail Ö. (63), Hamide E. (36) ve Şükrü Ç. (41) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası olay yerinde güvenlik güçleri, geniş güvenlik önlemleri aldı. Kaza yapan araçlar, çekici marifetiyle yoldan kaldırılırken, yola saçılan küspeler ise Karayolları 15. Bölge Müdürlüğüne ait işçiler tarafından temizlendi.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.