Kamyon Sürücüsü Tutuklandı

Kastamonu'da, önceki gün iki kamyonun çarpışması sonucu sürücülerden Ramazan K, ölüme sebebiyet vermekten tutuklandı.

  • 1231
Kamyon Sürücüsü Tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KAMYON SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

(İHA) - Kastamonu’da, önceki gün iki kamyonun çarpışması sonucu sürücülerden Ramazan K, ölüme sebebiyet vermekten tutuklandı.

Kastamonu merkeze bağlı Şeyh köyünde meydana gelen kazada, İhsangazi istikametine giden İhsan Dönmezoğlu (34)’nun kullandığı 37 FA 096 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Ramazan K idaresindeki 37 EC 995 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada, İhsan Dönmezoğlu yaralı olarak kaldırıldığı Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

İhsan Dönmezoğlu’nun cenazesi, hastaneden alındıktan sonra bugün öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Aşağı Yuva köyünde sevenlerinin gözyaşları arasında aile kabristanlığına defnedildi. 

Kazanın ardından gözaltında tutulan kamyon sürücüsü Ramazan K, jandarmadaki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kastamonu Cezaevi'ne gönderildi.

Bu arada, kazada ölen Dönmezoğlu’nun, olay günü sürücü bulunamadığı için rica üzerine kamyona yüklenen demir malzemelerini İhsangazi ilçesine götürmek için yola çıktığı öğrenildi. Üç ailenin geçimini sağlayan ve 1’i bedensel engelli 3 çocuk babası İhsan Dönmezoğlu’nun bir dönem Demokrat Parti’nin Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğu belirtildi.