Kastamonu'da kayıp genç kıza 2 gündür ulaşılamıyor

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde 2 gün önce çerez alacağını söyleyerek evden çıkan genç kızdan haber alınamıyor.

  • 3268
Kastamonu'da kayıp genç kıza 2 gündür ulaşılamıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçede ailesiyle yaşayan 18 yaşındaki Eda Gül Bıyık, 30 Ocak'ta çıktığı eve geri dönmeyince ailesi kayıp başvurusunda bulundu.

Genç kızın ağabeyi Muhammed Ali Bıyık, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinden 2 gündür haber alamadıklarını söyledi.

Anne ve babasıyla önceki gün il merkezine geldiklerini ifade eden Bıyık, "Babaannem hasta olduğu için kız kardeşimi yanında bıraktık. O gün ilçede pazar kuruluyordu. Babaanneme ben pazardan 'çerez alıp geleceğim' deyip çıkmış ve sonrasında dönmedi. O gün gelmeyince polise durumu bildirdik. Tüm Türkiye'de aranıyor ama ne yazık ki sonuç alamadık." dedi.

Kardeşinin telefonuna da ulaşamadıklarını belirten Bıyık, "Telefonları kapalı, nereye nasıl gitti bilmiyoruz? İlçede her yeri aradık. Son olarak pazarda görülmüş, başka ne gören ne de bilen var. Kardeşimi gören ya da yerini bilenlerin bir an önce bizle ya da polisle irtibata geçmesini istiyoruz." diye konuştu.

Bıyık, o gün kardeşinin üzerinde gri örgülü, diz kapaklarına kadar hırkası, lacivert kot pantolonu, beyaz spor ayakkabısı ve bordo eşarbının olduğu söyledi.