Kastamonu'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 10 yaralı

Kastamonu'da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

  • 6326
Kastamonu'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 10 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Sinop’a giden Hüseyin D. (55) idaresindeki 34 LP 1387 plakalı otomobil ile Kastamonu il merkezinden sahil bölgesine İdris İ. (19) yönetimindeki 37 SK 510 plakalı otomobil, Hacıbey Kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlardan birisinin motoru da yerinden fırladı.

Adeta can pazarının yaşandığı kazada olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralı sürücü İdris İ. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Tülin K. (18), Semih İ. (16), Muhammed İ. (18) ve E.E.K.(5), Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırılırken, 49 yaşındaki Yadigar İ. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Ayrıca diğer araçta yaralanan sürücü Hüseyin D. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Nurdan D. (53), Saliha D. (43), Kaan D. (18) ve Merve D.'de, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, etrafa savrulan malzemeleri topladı. Kaza yapan araçlar, çekiciyle olay yerinden kaldırılarak yediemin otoparkına çekildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Yadigar İ.’nin cansız bedeni polis ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze aracına konularak Kastamonu Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme devam ederken, hayati tehlikesi bulunan yaralılar yoğun bakım ünitesine alındı.

Öte yandan polis ekiplerinin incelemesinin ardından karayolları ve belediye ekipleri, araçlardan yola savrulan parçaları ve malzemeleri temizledi.