Kastamonu'da kaybolan Ali Çakır'ın cesedi bulundu

Kastamonu'da 11 gün önce arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra ortadan kaybolan Ali Çakır'ın cesedine ulaşıldı.

  • 2744
Kastamonu'da kaybolan Ali Çakır'ın cesedi bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre Kastamonu’da aynı köyden oldukları öğrenilen Mehmet K., Remzi A., Hüseyin S., Ali Çakır, Mehmet A.ve Tarık K., eğlenmek için Karaçomak Barajı’na gitti. Burada bir süre alkol alan arkadaşlar arasında tartışma çıktı. Tartışma büyümeden yatıştırılırken, grup daha sonra Şeyh köyüne geldi. Bu esnada grup arasında tekrar tartışma çıktı. İddiaya göre Hüseyin S., karşılıklı yumruklaşmalar sırasında hayatını kaybeden Ali Çakır'ın cesedinin bulunamaması için Ballık köyüne yakın bir dağa götürdü. Zanlı, üzerindeki elbiseleri çıkardığı cesedi dereye doğru yuvarladı. Çakır'ın boğularak veya boynu kırılarak öldürüldüğü tahmin ediliyor.

Olayın üzerinden 11 gün geçtikten sonra Hüseyin S. karakola giderek teslim oldu. Hüseyin S., ifadesinin alınmasının ardından cesedin bulunabilmesi için olay yerine götürüldü. Burada yapılan aramalar sonucunda Ali Çakır’a ait ceset, jandarma ekipleri tarafından güçlükle bulanabildi. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, ceset Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Cenazenin buradan da otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi.

Ali Çakır’a ait cesedin bulunması üzerine Hüseyin S. ile birlikte, Mehmet K., Remzi A., Mehmet A. ve Tarık K. de tekrar jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Baş şüphelilerin Hüseyin S. ve Tarık K. olduğu öne sürülürken, zanlıların jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.