Kastamonu'da kumar tutkunlarına 63 bin lira ceza!

Kastamonu polis ve jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, koronavirüs yasaklarına uymayarak kumar oynayan şahıslara para cezası uygulandı.

  • 768
Kastamonu'da kumar tutkunlarına 63 bin lira ceza!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu polis ve jandarma ekiplerince bir ofis ve kıraathaneye düzenlenen operasyonlarda, koronavirüs yasaklarına uymayarak kumar oynandığı tespit edilen şahıslara toplamda 63 bin TL para cezası uygulandı.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kumar oynandığına dair alınan ihbar üzerine bir ofise baskın düzenledi. Yapılan baskında koronavirüs yasaklarına uymayarak ofis içinde kumar oynayarak kapalı alanda sigara içen 13 şahıs suç üstü yakalandı. Şahısların yapılan üst aramasında A.K. isimli şahsın üzerinden ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait şarjöre basılı 3 adet fişek ele geçildi. S.Ü isimli şahsın ise “Polise karşı görevini yaptırmamak için direnme” suçundan 6 ay 7 gün kesinleşmiş cezası olduğu belirlendi. Kastamonu Belediyesi zabıta ekiplerince ofis mühürlenirken koronavirüs yasaklara aykırı hareket eden 13 kişiye toplamda 40 bin 950 TL idari para cezası uygulandı.