Kastamonu'da Polis, Cinayet Zanlılarını 15 Dakikada Yakaladı

Kastamonu'da meydana gelen cinayetin zanlılarını polis ekipleri olayın ardından 15 dakika sonra yakaladı. Edinilen bilgiye göre, dün Nasrullah Meydanı'nda 1 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanması olayının ardından 15 dakika sonra Kastamonu...

  • 1285
Kastamonu'da Polis, Cinayet Zanlılarını 15 Dakikada Yakaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’da meydana gelen cinayetin zanlılarını polis ekipleri olayın ardından 15 dakika sonra yakaladı.


Edinilen bilgiye göre, dün Nasrullah Meydanı’nda 1 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanması olayının ardından 15 dakika sonra Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığı iddia edilen Hakan K., Gökhan K. ve Tolgahan K.’yi bir pastanede saklanırken yakaladı. Olay sırasında 7.65 ve 9 mm. olmak üzere 2 adet ruhsatsız tabanca ile 19 adet mermi kullanıldığı öğrenildi. Ayrıca Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki tüm işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyerek olayın kısa sürede çözülmesini sağladı.


Yol vermeme tartışması yüzünden başlayan silahlı kavgada zanlılardan Hakan K. ile Gökhan K.’nin ise işyerlerinde darp edildiği öğrenildi. Çıkan silahlı kavgada Tahsin Güvenç hayatını kaybederken, Hakkı Güvenç, Sedat Güvenç ve Sami Mahmutoğlu ise yaralanmıştı. Yaralıların sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.


Silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten 15 dakika sonra bir pastanede yakalanan Hakan K., Gökhan K. ve Tolgahan K., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiler. Sevk edilen zanlılardan Hakan K., Gökhan K. Tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Tolgahan K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.