Parayı Görünce İntihardan Vazgeçti

Kastamonu'da bunalıma giren şahıs, polis ekiplerinin kendisine uzattığı parayı görünce intihardan vazgeçti.

  • 599
Parayı Görünce İntihardan Vazgeçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

PARAYI GÖRÜNCE İNTİHARDAN VAZGEÇTİ 

Kastamonu’da bunalıma giren şahıs, polis ekiplerinin kendisine uzattığı parayı görünce intihardan vazgeçti. 

Kastamonu’nun Araç ilçesi Yeşilova köyünden il merkezine gelen Mustafa Çelik, borçları ve çocuklarının okul masraflarını karşılayamamasından dolayı ekonomik bunalıma girerek intihara kalkıştı. Kastamonu’nun İnönü Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde inşaat halindeki bir binanın 8. katına çıkan ve ayaklarını sarkıtan Çelik, borcunun olduğunu ve ödeyemediğini belirterek, ayrıca okula gitmesi gereken çocuğunun da masraflarını karşılayamadığını söyledi.

Şahsı dakikalarca intihardan caydırmak için uğraşan polis, çareyi aralarında para toplamakta buldu. Polis ekipleri, topladığı 3 bin TL parayı telefonla ulaştığı Mustafa Çelik’e göstererek, yanlarında bekleyen eşine teslim etti. Çelik, 600 TL daha paraya ihtiyacı olduğunu belirtmesi üzerine polis ekipleri, ‘Bu parayı da bulacağız’ şeklinde söz vermesi üzerine intihar girişiminden vazgeçti.

Emniyet güçlerine teslim olan Çelik, inşaat halindeki binadan indirilerek ekip otosuna bindirildi. Polis ekipleri, Çelik’in eşine, yaptıklarının yanlış olduğunu ve devlet kanallarına müracaat etmeleri halinde kendilerine yardımcı olunacağı bilgisini verdi.
Öte yandan geçen ay Kastamonu’nun Araç ilçesinden Ordu’nun Ünye ilçesine fındık toplamak için giden Hasan S., borçlarının olduğunu ve okula gidecek çocuklarının masraflarını karşılayamadığını iddia ederek intihara teşebbüs etti. Polis, Hasan S.’ye parayı göstererek intihar girişiminden vazgeçirmişti. Her iki şahsın aynı ilçeden aynı sorunlarla intihar girişiminde bulunması dikkatlerden kaçmadı.