Sedye üzerinde kendi canının derdini bıraktı, eşini teselli etti

Yaralı kazazede, sedyenin üzerinde eşini teselli etti: 'Korkma, bir şeyim yok'

  • 1271
Sedye üzerinde kendi canının derdini bıraktı, eşini teselli etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’da kavşakta meydana gelen maddi hasarlı kaza sonrasında aracına bakmak için inen sürücüye, başka bir araç çarptı. Yaralanan kazazede, sağlık ekipleri sedye üzerinde müdahale ederken, ağlayan eşini teselli ederek, “Nuran, korkma bir şeyim yok” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Tosya karayolunda Tosya Işıklı Kavşağında İlyas Ç. idaresindeki 37 NA 059 plakalı otomobil ile Erkan K. yönetimindeki 37 SN 387 plakalı otomobille çarpıştı. Yaşanan maddi hasarlı kazanın ardından otomobiline bakmak için aracından inen Erkan K.’ye, Hasan K.'nin kullandığı 37 PN 150 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya savrularak kaputun üzerine düşen Erkan K.’ye, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri müdahalede bulundu.

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği esnada eşini kanlar içerisinde yerde gören Nuran K. ise gözyaşlarını tutamadı. Bir yandan acılar içerisinde kıvranan ve vücudunda kırıklar oluşan Erkan K. kendi canının derdini bırakarak başında ağlayan eşin Nuran K.’yi teselli etmeye başladı. Erkan K. “Nuran’ım korkma, korkma Nuran, ağlama” diyerek eşini teselli etmeye çalıştı. Nuran K. ise, “Tamam, sen yeter ki iyileş” şeklinde cevap verdi.

Ambulansa taşınan Erkan K., Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.