Soğuk Hava İntihardan Vazgeçirdi

Kastamonu'da evi terk eden eşiyle tekrar barışmak isteyen bir kişi, inşaat halindeki apartmanın çatısına çıkıp intihar etmek istedi.

  • 686
Soğuk Hava İntihardan Vazgeçirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SOĞUK HAVA İNTİHARDAN VAZGEÇİRDİ

(İHA) - Kastamonu’da evi terk eden eşiyle tekrar barışmak isteyen bir kişi, inşaat halindeki apartmanın çatısına çıkıp intihar etmek istedi. Satılmış Sümer, soğuk havaya dayanamayınca intihar girişiminden vazgeçti. 

Edinilen bilgiye göre, Tosya ilçesinden Kastamonu’ya gelen Satılmış Sümer (25), Kadın Danışma Merkezi ve Sığınmaevi’nde bulunan eşi Emine Noyan ile görüşmek istedi. Eşi ile arasında sorun olduğunu ve barışmak istediğini belirten Satılmış Sümer, karşılık bulamayınca Hacıbey Kavşağında inşaat halindeki 9 katlı bir apartmanın çatısına çıktı.

Eşinin gelmemesi durumunda atlayacağını belirten Satılmış Sümer’i Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ikna etmeye çalıştı. Satılmış Sümer, bir ara eşi Emine Noyan'la telefonla görüştü. Polisin iknası sonucu Satılmış Sümer, havaların -10 dereceyi göstermesi nedeniyle daha fazla dayanamayarak intihar girişiminden vazgeçti.

Apartmanın çatısında -10 dereceyi gösteren soğuk havada üşüyen Satılmış Sümer, güçlükle adım atarak apartmanın çatısında polise teslim oldu. Satılmış Sümer’i ekip otosuna bindiren polis ekipleri, hastanede tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götüreceği öğrenildi. Ayrıca olay yerinde itfaiye ve sağlık ekipleri hazır bekletildi.