Taksiciyi Gasp Edip Kaçan Hırsız Yakalandı

İstanbul Ataşehir'de bir taksiciyi biber gazıyla gasp edip kaçan hırsızlar, Kastamonu polisi tarafından yakalandı.

  • 770
Taksiciyi Gasp Edip Kaçan Hırsız Yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TAKSİCİYİ GASP EDİP KAÇAN HIRSIZ YAKALANDI

(İHA) - İstanbul Ataşehir’de bir taksiciyi biber gazıyla gasp edip kaçan hırsızlar, Kastamonu polisi tarafından yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Ataşehir’de gasp edilen 34 TAA 28 plakalı otomobil, Araç ilçe merkezinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bu gelişme üzerine alarma geçen Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, tüm kavşaklarda çalıntı otomobili beklemeye başladı. Daday Çevre Yolu ve Hacıbey kavşaklarından geçen çalıntı otomobil, Taşköprü yolu 13’ncü kilometredeki Bölge Trafik ekibinin seyir halindeki araçları durdurarak depolama yapması ve aracın geçiş güzergahını kapatmasıyla Bük köyü mevkiinde yola kurulan kapanla durdurulabildi.

Çalıntı otomobilin durdurulmasıyla birlikte bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Otomobilden kaçan İsmail Ö. (26), yaya olarak kaçmaya çalışırken Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tarla içersinde etkisiz hale getirilerek yakalandı. Ayrıca İsmail Ö., Araç ilçesinde durumdan habersiz olduğu öğrenilen Ü.T. isimli şahısı da aldığı belirtildi.

Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, gözaltına alınan İsmail Ö.’yü emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul’dan gelen ekibe sağlık kontrollerinden sonra teslim edeceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.