Tosya'da hırsızlar, ziynet eşyasının bulunduğu kasayı alarak kayıplara karıştı

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bir bağ evine giren hırsızlar, içerisinde ziynet eşyası bulunan kasayı çalarak kayıplara karıştı.

  • 468
Tosya'da hırsızlar, ziynet eşyasının bulunduğu kasayı alarak kayıplara karıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Tosya’da Cumhuriyet Mahallesi’nde hırsızlar bir eve girerek ziynet eşyasının bulunduğu kasayı çaldı. Ev sakinleri akşam saatlerinde eve geldiklerinde eşyaların karıştırılmış olduğunu görünce, hırsızların eve girdiğini fark etti. Değerli eşyalarını güvenli bir yerde muhafaza etmek isteyen ev sahipleri, çarşıdan çelik kasa alarak tedbir amaçlı ziynet eşyalarını bu kasaya koyup çelik kasayı da bağ evinde bulunan güvenli bir yere koyduklarını açıkladılar.

Tosya’da Karşıyaka Mahallesi’nde bağ evine giren hırsızlar, bağ evinde bulunan çelik kasayı alarak kayıplara karıştı. Tedbir amaçlı ziynet eşyalarını çelik kasa ile bağ evinde saklayan ev sahipleri hırsızların hedefi oldu. Polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Yetkililer, özellikle bağ evlerinde değerli eşya bulundurulmaması, pencerelerin açık tutulmaması ve kapıların kilitlenmesi hususunda uyardı.