Aşk yazarından muhteşem eser

Sitemiz köşe yazarı Mustafa Çifci'nin 'Sevgi Yağmuru' isimli muhteşem eserinin ikinci baskısı yayımlandı.

  • 1835
Aşk yazarından muhteşem eser

Aşk edebiyatının en seçkin, en çok okunan yazarlarından birisi olan Aşk Yazarı marka tescilli Mustafa Çifci'nin "Sevgi Yağmuru" adlı şiir kitabının 2. baskısı Kitap Yurdu Doğrudan Yayıncılık (KDY) katkılarıyla yayımlandı.

Aşk Yazarının güçlü kaleminden Türk Şiiri yeni bir hamle yapıyor. Uzun bir yaşam öyküsünü şiirsel bir dille anlatabilmenin en üstün başarısını gösteriyor. Aşk Yazarının kitapları birçok şaire-yazara ilham kaynağı olmuş, yazarın kitaplarını okuyan yazar adayları, yazmanın farklı yöntemlerinin olduğunu tespit etmişler, yazarın eserlerini bir kaynak gibi kullanabilmişlerdir. Aşk Edebiyatının yazın sanatına desteği her geçen gün büyümeye devam etmektedir.

“Sevgi Yağmuru” adlı dev eserin arkada kapağında ise şöyle yazmaktadır.

“Hiçbir şeyi, bir insanı sevdiğiniz kadar sevemezsiniz…

Çok fazla değil, olması gerektiği kadar sevin. Fazla sevgi, zaman gelir düşmanlık doğurabilir. Karşı taraf buna karşılık veremez olduğunda kendini borçlu hisseder, kaçar, uzaklaşır. Biz de yaptığımız her iyiliği yüzüne vurur, onu suçlarız. Aslında onda suç yoktur. Suç, alamayacağımız bir yükü karşı tarafa yüklememizdedir. Çünkü yaşamda her şeyin bir karşılığı vardır; verirsek almak, seversek sevilmek isteriz…

Bu kitabı okurken, karşılık bulamayan bir sevginin hüzün yüklü duygularında, insanın iç dünyası o güne kadar hissetmediği binlerce duyguyla dolup taşıyor. Kimi zaman coşku dolu, kimi zaman da yapayalnız tek başına kalmış gibi…

Bazı şeyleri tek başına yaşıyordu insan, tek başına acı çekiyordu; yalnızlığını, karşılıksız aşkın acısını ve hastalığını.

Sahte sevgilerle öpme beni, kanar dudakların sonra…

Öpersen de bırakıp gitme, yük olma kalbime…"

Aşk yazarından muhteşem eser